Meistä

Ensin oli suo, kuokka ja Jussi! Meillä oli ensin Kari, kynä ja monta kirjaa. Näin ne tarinat aina alkavat ja niin meilläkin – pienestä alusta vähitellen kasvaen ja kehittyen, eikä tuolle kehitykselle ole loppua näkyvissä.

Tilitoimiston tehtävä on ohjata yrityksiä kuin laivaa karikoissa – luotsata kulkua niin, että asiakas voi keskittyä olennaiseen, eli oman liiketoimintansa pyörittämiseen ja kehittämiseen. Olemme perheyritys jo toisessa polvessa, ja yrittäjinä ymmärrämme erinomaisesti toista yrittäjää – perheenä ymmärrämme toisia perheitä. Haluamme elää mukana asiakkaidemme arjessa, liiketoiminnassa, iloissa ja suruissa.

Katetuoton kehitys tämän päivän asiakasta palvelevaksi tilitoimistoksi on tarina alan kehityksestä yli viiden vuosikymmenen ajalta. Oleellisinta koko kehityksessä on ollut se, että aina ja joka hetki se tärkein ja kantavin tekijä on ollut elävä ihminen ja hänen kykynsä ajatella ja tuntea rakkautta siihen mitä tekee.

Sähköisessä maailmassa elävä, ajatteleva ihminen tarvitsee myös vastapainoa työlleen ja meidän perheessä mm. musiikki ja sen tekeminen on lähellä sydäntä. Meistä Wilhelmiina onkin itse asiassa jo ehtinyt tehdä albumin, jota pääset kuuntelemaan alta!